Mijn diensten

MIJN MISSIE

Hey daar! Ik ben Britt, en ik ben vastbesloten om jou de impact van orthomoleculaire therapie op jouw leven te laten ervaren! 🚀

Voel je een gebrek aan energie, heb je behoefte aan een boost voor je immuunsysteem, of wil je simpelweg bruisen van vitaliteit? Dan is het hoog tijd voor actie! Boek nu een intake en laten we samen de sleutel vinden om jouw gezondheid naar nieuwe hoogten te tillen.

Tijdens ons persoonlijke intakegesprek gaan we diep. Ik wil alles weten over jouw unieke behoeften en doelen. Samen stellen we een op maat gemaakt plan op, geworteld in de fantastische principes van orthomoleculaire therapie. Hier geen standaard benadering - we omarmen een holistische aanpak, met aandacht voor elk detail.

Investeer vandaag in jouw welzijn en ontdek hoe jij stralend door het leven kunt gaan!

Wat kun je verwachten?

Leefstijlaanpassingen en interventies gericht op: 

Gezonde voeding
Hormonale Balans
Stressmanagement
Beweging
Slaapkwaliteit verbetering

Energieverbetering
Immuunsysteemondersteuning
Gewichtsbeheersing
Gezond Ouder Worden
Het aanpakken van de oorzaken van bepaalde klachten


Laten we samen jouw gezondheidsreis beginnen, met aandacht voor jou als uniek individu! 

Tarief en Vergoeding aanvullende zorgverzekering

Created with Sketch.

Tarief: € 75,- per online consult van ongeveer één uur, btw vrijgesteld.
Ik ben aangesloten bij de beroepsorganisatie CAT vergoedbaar. 
Ik gebruik de prestatiecodes lichaamsgerichte psychotherapie  (24513) en  natuurgeneeskunde (24005). Kijk voor meer informatie over vergoedingen of uitleg over de prestatiecodes op www.catvergoedbaar.nl
 

Bij veel zorgverzekeraars kun je de kosten van het consult declareren mits je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen.  Alleen individuele en curatieve therapie wordt vergoed en erkent door de beroepsorganisatie.