Welkom! Ik ben Britt Suijkerbuijk, jouw partner op het pad naar gezondheid en welzijn. Na mijn ervaring in de wijkverpleging besefte ik dat er meer moest zijn dan symptoombestrijding. Daarom ben ik orthomoleculair therapeut geworden, met een focus op de oorzaak van klachten.

Mijn aanpak draait om gezonde voeding, stressmanagement en beweging. Ik geloof dat deze pijlers de sleutel zijn tot optimale gezondheid. Tijdens onze consulten luister ik naar jou, begrijp ik jouw behoeften en stel ik een persoonlijk plan op. Mijn holistische benadering ziet klachten als signalen van disbalans, en samen streven we naar duurzame welzijnsverbeteringen.

Wat mij onderscheidt, is mijn inzet voor educatie en empowerment. Ik wil jou voorzien van kennis, zodat je weloverwogen keuzes kunt maken over jouw levensstijl en gezondheid.

Met mijn verpleegkundige achtergrond en orthomoleculaire expertise ben ik hier om jou te begeleiden naar optimale gezondheid. Laten we samen aan de slag gaan voor een positieve verandering. 

Samenwerkingen

Ik werk graag samen met andere disciplines zoals bijvoorbeeld: fysiotherapeuten, huisartsen en specialisten.